Hírlevél
TOP termékek
Facebook

Termék részletek


Birkenstock Gizeh Papucs piros (Eredeti Német termék)

Birkenstock Gizeh Papucs piros (Eredeti Német termék)
17 990 Ft

 

Szín: Piros
Felsőrész: Birko-flor
Talp: EVA
Bőség: Csattal állítható
Termékcsalád: Classic

 

Eredeti Német termék.
A testének is, mint ahogy egy épületnek, szilárd talpakra van szüksége, hogy megőrizhesse állandóságát, rendületlenségét.
A Birkenstock talpbetétek alakjából fakadóan védik, és támasztják a talp ívét, a sarkot a megfelelő mélységben tartják, s elegendő teret biztosítanak lábujjaink mozgásának.

Mindezekkel elősegíti a helyes testtartást,a megfelelő súlyelosztás, s következés képpen a kényelmesebb járást
A Birkenstock talpbetétek rugalmas parafa-latex keverékből készülnek, melyek elég merevek, hogy lábfejünket segítsék a testünk egyensúlyozásában, s elég rugalmasak, hogy kényelmesen tartsák azokat! Mivel anyagából fakadóan érzékeny a láb melegére, hordás során alkalmazkodik lábfejünk egyediségéhez, s minél többet viseljük, annál kényelmesebb érzést biztosítanak viselőjének

 

Alap kollekció

A papucs készletének feltöltése folyamatos

Talpbetét
Speciálisan kialakított ortopéd betét. A Birkenstock papucsok speciális kiképzésű (4 ponton alátámasztott) talpbetétekkel készülnek, hogy talpunk funkciójának megfelelően működhessen. Lábujjaink külön-külön állva teljes biztonsággal kiegyensúlyozzák lépéseinket, s ezáltal megteremthessék azt a komfort érzetet, hogy egy Birkenstock lábbelit viselni egy kellemes, súlytalan érzés. 

 

Birko-flor

A Birko-Flor anyag felépítése: azonos vastagságú mikroszálak sokasága puha gyapjú nemezzel kombinálva, ezáltal hasonlóan a bőrhöz légáteresztő és bőrbarát, valamint szakadásálló.

Puhaságának köszönhetően nem a lábnak kell igazodni A lábbeli felsőrészéhez, hanem az fog a lábra formálódni- /fontos szerepet játszik a kalapácsújj és a bütyköket ért nyomás és dörzsölés elkerülésében/.

A Birkenstock cég által kifejleszett Birko-Flor anyag a kényelmi lábbelik gyártása során világsikert ért el.