Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Facebook

Termék részletek


Birkenstock Arizona Papucs fehér(Eredeti Német termék)

Birkenstock Arizona Papucs fehér(Eredeti Német termék)
15 990 Ft

 

Szín: Fehér
Felsőrész: Birko-flor
Talp: Gumi
Bőség: Nem állítható
Termékcsalád: Classic

 

Eredeti Német termék.
A testének is, mint ahogy egy épületnek, szilárd talpakra van szüksége, hogy megőrizhesse állandóságát, rendületlenségét.
A Birkenstock talpbetétek alakjából fakadóan védik, és támasztják a talp ívét, a sarkot a megfelelő mélységben tartják, s elegendő teret biztosítanak lábujjaink mozgásának.

Mindezekkel elősegíti a helyes testtartást,a megfelelő súlyelosztás, s következés képpen a kényelmesebb járást
A Birkenstock talpbetétek rugalmas parafa-latex keverékből készülnek, melyek elég merevek, hogy lábfejünket segítsék a testünk egyensúlyozásában, s elég rugalmasak, hogy kényelmesen tartsák azokat! Mivel anyagából fakadóan érzékeny a láb melegére, hordás során alkalmazkodik lábfejünk egyediségéhez, s minél többet viseljük, annál kényelmesebb érzést biztosítanak viselőjének

 

Alap kollekció

A papucs készletének feltöltése folyamatos

A papucs 60 °C-ban mosható és ellenáll a szennyeződésnek, a 30°C-ban géppel mosható talpbetét, mely bármikor utánrendelhető. A széles sarokrész gondoskodik a járás és az állás biztonságáról. Igazi különlegességük két komponensükből adódik – a talp gumi járófelülete biztos tartást és nagyobb ellenállást, felső, EVA típusú, a talpbetét alatt elhelyezkedő része pedig könnyed lépéseket, valamint kitűnőlépés-tompítást eredményez. Ennél kényelmesebben nem is tölthetné talpon napjait.
Sok szakma velejárója a hosszú állás és járás, mely különösen nagy igénybevételt jelent a lábnak. Épp ilyen körülmények közepette kívánják meg a lábak az optimális feltételeket. Épp ezért különösen kedveltek a BIRKENSTOCK e kategóriájába tartozó lábbelije, a tipikusan sok járást és állást igénylő szakmák képviselőik, mint például a szakácsok, felszolgálók vagy a kórházi dolgozók körében.

 

Birko-flor

A Birko-Flor anyag felépítése: azonos vastagságú mikroszálak sokasága puha gyapjú nemezzel kombinálva, ezáltal hasonlóan a bőrhöz légáteresztő és bőrbarát, valamint szakadásálló.

Puhaságának köszönhetően nem a lábnak kell igazodni A lábbeli felsőrészéhez, hanem az fog a lábra formálódni- /fontos szerepet játszik a kalapácsújj és a bütyköket ért nyomás és dörzsölés elkerülésében/.

A Birkenstock cég által kifejleszett Birko-Flor anyag a kényelmi lábbelik gyártása során világsikert ért el.