Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Facebook

Termék részletek


Szemtapasz / Szemtakaró

Szemtapasz / Szemtakaró
2 490 Ft2490

 A szemtapasz az ortoptikai kezelésekhez (gyengén látás, kancsalság) nélkülözhetetlen, műszakilag és minőségileg is teljesen kifogástalan termék. Fehér színben, fiú- és lánymintákkal is kapható. Egy dobozban 20 db szemtapasz található. (A kép csak illusztráció !)

A termék kifejlesztésekor figyelembe vették azokat a szempontokat, melyeket a szemorvosok, szakorvosok és az ortopéd műszerészek javasoltak, de gondoltak magukra a felhasználókra is, akiknek szintén nagyon sok hasznos javaslatát vették figyelembe.

 

A szemtakaró nem elasztikus szövetből készült, amely lehetővé teszi a bőr tökéletes szellőzését, segít elkerülni az izzadság problémáját és maximális kényelmet nyújt.

A formája tökéletesen megfelel a szemkörnyéki terület anatómiájának.

Középen elhelyezkedő lágy gézpárna, amelynek a belsejében egy speciális fényvédő betét van, teljesen megakadályozza a fény átszűrődését (ez az ideális szemtapasz alapvető jellemzője).

A ragasztóanyag nem tartalmaz oldószert, kolofóniumot, sem pedig annak származékait, nem tartalmaz latexet, sem természetes kaucsukszármazékokat vagy tartósítószert. Ennek a bőrbarát ragasztóanyagnak köszönhetően nem okoz semmiféle irritációt még a hosszas kezelések során sem.
 

 

 

 


Webáruház készítés