Hírlevél
TOP termékek
Facebook

Speciális felfekvés elleni párnák

Főkategória >Párnák >Speciális felfekvés elleni párnák

Olyan betegeknek, akiknél fennáll a decubitus kialakulásának veszélye. Általában a fizikai aktivítás hiánya, idős kor, inkontenencia, rossz fizikai állapot, paralégia, hemilégia, analgesia, anemia, SM, sokk, depresszió, eszméletlenség esetén ennek megvan az esélye. A párnák használatával (azok formafelvevő, teherelosztó, rögzítő, nedvelszívó és higiénikus tulajdonságainak köszönhetően) a felfekvés megelőzhető ill. gyógyítása meggyorsítható. Termékeink ezért nagy segítséget jelentenek intenzív osztályokon, postoperatív szakaszban, neurológián, paralitikus állapot esetén, eszméletlen betegek fektetésénél, rehabilitációs osztályokon.

Allergiás betegeknek 
A  termékek zártcellás töltőanyagának nincs allergizáló hatása, ezért asztmás vagy más allergiás betegségben szenvedők különösen jól használhatják. Termékünk csökkenti vagy megszünteti az éjszakai fulladásos jelenségeket.

Gyermekágyas kismamáknak és aranyér műtét utáni betegeknek, gépkocsivezetőknek.
A szülés vagy az aranyér műtét utáni kellemetlen ülés okozta problémák enyhítésére fejlesztettük ki a  S3 ülőgyűrűt, amely tehermentesíti a kritikus területet. A párna használata megelőzés céljából ajánlott gépkocsivezetőknek.

Tolókocsihoz kötött betegeknek
Az S7 Tolókocsipárna segítségével a tolókocsiban való ülés kellemesebbé tehető. A párna elosztja a terhelést, és rögzített ülést biztosít.

Sérült, traumatikus betegeknek
A  párnák rögzítő és feltámasztó tulajdonságuknál fogva jól alkalmazhatók különböző sérülések kezelésénél.

Általános kórházi és házibeteggondozási felhasználásra. 
Termékeink általános ápolási fektetőeszközként is jól használhatóak, mivel a hagyományos párnáktól eltérően higiénikusak, átszellőznek és kényelmesek.


Sorrend:


Sorrend: